Input interior tildeles bærekraftpris

Nå er det klart at Input interior mottok den første utgaven av Virkes bærekraftpris. – Jeg er så stolt! Vi belønnes for vårt harde arbeid over lang tid – dette viser at det er verdt innsatsen og det er stor anerkjennelse å motta denne prisen, sier Terje Kristiansen, COO i Input interior Norge.

I begynnelsen av september offentliggjorde handels- og tjenestenæringenes hovedorganisasjon Virke at de i år for første gang skulle dele ut sin egen bærekraftpris. Prisen, som skal tildeles et selskap som leder arbeidet mot en bærekraftig fremtid, hadde tre nominerte: Input interior, Ahlsell og Bergans Fritid.

Den 19. september arrangerte Virke Handelskonferansen, og til stede var flere kjente ansikter. Blant annet Norges statsminister Jonas Gahr Støre, Norges næringsminister Cecilie Myrseth, samt Telias styreleder Lars-Johan Jarnheimer.

– Veivalg for fremtiden var dagens tema. Det var veldig inspirerende å høre innsikt fra personer i andre deler av næringslivet og hvordan teknologien kan benyttes for å skape nye muligheter, sier Terje Kristiansen, COO i Input interior Norge.

Da dagen nærmet seg slutten, skulle Virkes bærekraftpris deles ut, og til slutt var det Input interior som trakk det lengste strået og dermed ble det første selskapet som mottar prisen.

– Jeg er så stolt! Vi belønnes for vårt harde arbeid over lang tid – dette viser at det er verdt innsatsen og det er stor anerkjennelse å motta denne prisen, sier Terje Kristiansen og fortsetter:

– Først og fremst er vi utrolig takknemlige og det gir oss motivasjon for alle våre medarbeidere. Vi håper at vi kan inspirere våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere til å bli med på den fortsatt reisen!

 

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet